Idea en movimiento n.15: Doble Check

►Doble Check y las redes sociales



Canción de la lista Sobresalientes de Spotify.


4 comentarios:

gemma ha dit...

una presentacio de video molt original, divertida i adient...
El mitllor... les vostres rises¡¡¡¡
Paco i Eric d'aqui a 10 anys, com a mínim, dos o tres Goyas¡¡¡¡

Felicitats¡¡¡¡¡¡

à ha dit...

Creo que es el mejor que habéis hecho con diferencia. Y eso que los anteriores no se quedaban cortos...

Alba ha dit...

Valeee! Aquí torna la petita sister gumesita que entre apunts i llibres troba un ratet per posar-se al dia de tots els jóvenes(sobresalientes). Tot i que la mum és inigualable, tú trabajas algo piltrafilla?

Moltes felicitats pel video! El principi es xulíssim, clar que amb aquests cracks de la ESCAC us ho havieu de currar. Es nota connexió entre tots quatre, no em vull ni imaginar la conversa freak sobre Juego de Tronos, Blade Runner...

Doncs això, moltes felicitats al Paco i Eric pel curtmetratge i tot el que tenen entre mans. Té pinta que arriban ben lluny. I felicitats a vosaltres dues per seguir amb el blog tot i les vostres agitades vides, posar-hi tantes ganes i il·lusió i donar veu a tanta gent.

I sí, ho confesso, jo també m'he discutit per un "què vol dir última conexión a les 5h del matí?"..

mini-gemma ha dit...

Aquí una que es posa al dia també , d’aquests últims sobresalientes (ahora voy a por el siguiente, quanta feina acumulada).
Felicitats per l’entrevista sencera! Tal i com veu dir en su dia que veu riure molt amb aquesta entrevista, avui he rigut jo! he començat rient amb el vídeo de ‘Doble Check’ i ja ha sigut enganxar-me a llegir l’entrevista (entre risillas), seguir rient amb les xarxes socials (que bones les sortides que tenen) i ja no he parat fins acabar de veure el vídeo.
Que genials que sou tots quatre!!

Publica un comentari a l'entrada

Licencia de Creative Commons
Jóvenes (sobre)salientes by Anna Pacheco y Andrea Gómez is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported License.